Dickson
Zonweringdoek van Dickson

Tips en adviezen

De kleur van uw doek kiezen, het beschermen en onderhouden, de regeling van de binnentemperatuur optimaliseren …: we vroegen onze experts om advies. Dit zijn hun tips, speciaal voor u!

EEN DICKSONDOEK KIEZEN EN INSTALLEREN

Onze tips

Zonweringdoek van Dickson is ideaal geschikt voor buiten. Een paar aanbevelingen voor optimaal gebruik.

Drogen en schoonmaken KIJK UIT VOOR DE WIND HERBEKLEDEN
Drogen en schoonmaken KIJK UIT VOOR DE WIND HERBEKLEDEN

Als het gestopt is met regenen, kunt u uw zonweringdoek beter niet weer oprollen terwijl het nog nat is. Onze doeken zijn van nature wel rotbestendig, maar afzettingen van atmosferische en andere vervuiling zijn dat niet. Daarom raden we u aan te wachten tot het doek helemaal opgedroogd is voordat u het opnieuw oprolt.

Als u het toch oprolt, rol het dan zo snel mogelijk weer uit om het doek helemaal te laten drogen. Het gaat dan langer mee.

Uw doek goed opspannen is een cruciale stap voor de goede werking ervan. Het frame van uw zonwering moet zo geplaatst zijn dat het doek perfect opgespannen is en nergens tegenaan schuurt. Zo voorkomt u ook dat er ‘zakken’ ontstaan waar water in blijft staan.

Is uw zonweringdoek aan een facelift toe? U kunt uw zonwering herbekleden: alleen het hoogstnodige vervangen en uw zonwering ziet er weer uit als nieuw.

Vlekken, schade, verkleuring: elk doek ondergaat de tand des tijds, zeker als het minder goed onderhouden is. Daar is een oplossing voor: uw zonwering opnieuw bekleden. Voordelig, esthetisch en eenvoudig.

Waar u onze producten vindt?

Erkende
Dickson© dealers

Zij voldoen aan onze kwaliteitseisen. Het zijn echte vakmensen, en nog gepassioneerd ook. Ontmoet ze bij u in de buurt.

UW DEALER VAN
UW DEALER VAN
UW DEALER VAN

EEN DEALER VINDEN BIJ U IN DE BUURT ...

Ou
Gebruik mijn huidige positie

**Choisissez une location

EEN DEALER VINDEN BIJ U IN DE BUURT ...

Voir les résultats
Chargement ...