Dickson Dickson
Doek van Dickson

beschermt u tegen regenbuien

Dickson
Als u verrast

wordt door de regen …

Ontdek de ervaring
van Heleen en Romain
Dickson

Stel: u zit rustig te genieten van uw terras en plots begint het te regenen. Vervelend. Toch is er DE oplossing om alle grillen van het weer het hoofd te bieden …

Een doek

dat de regen
tegenhoudt

Dickson

Het is
waterafstotend:

De doeken van Dickson houden de regen perfect tegen. Ze halen de maximumscore van 5/5 in de waterabsorptietest: de waterdruppels blijven gewoon op het oppervlak staan en rollen eraf zonder in het doek binnen te dringen.

Dickson

Het laat geen
water binnendringen:

De doeken van Dickson halen onovertroffen resultaten in tests die de druk van het water meten. Dat komt door het extreem dichte gaas van het weefsel. Water en vuil dringen niet door in de stof zelf.

Bij harde of voortdurende regen rolt u uw zonwering beter op en kiest u beter voor het comfort van binnen. Er zou water op het doek kunnen blijven staan en dat kan de stof beschadigen.

KIEZEN VOOR DUURZAME KWALITEIT VAN EEN DOEK VAN DICKSON:

onze tips

Zonweringdoek van Dickson is ideaal geschikt voor buiten. Een paar aanbevelingen voor optimaal gebruik

HET DOEK OPROLLEN HET DOEK ORCHESTRA MAX EEN GOED GEPOSITIONEERD DOEK
HET DOEK OPROLLEN HET DOEK ORCHESTRA MAX EEN GOED GEPOSITIONEERD DOEK

Als het maar een beetje regent, kan uw zonwering perfect open blijven. Wel raden we af om ze al op te rollen als het doek nog vochtig is. Dat kan natuurlijk wel in dringende noodgevallen … Maar rol het doek dan zo vlug mogelijk weer uit om het te laten drogen.

Het doek Orchestra Max is uw beste keuze als u uw zonwering veel gebruikt. Aan de ene kant zit een coating die de waterdichtheid nog versterkt. En het oppervlak is behandeld om het doek extra te beschermen tegen vuil en om het onderhoudsvriendelijker te maken. Het doek beschermt u tegen de warmte, maar ook tegen de regen, dag en nacht, zomer en winter.

Een goed geïnstalleerde zonwering, dat is gegarandeerd comfort. Zorg voor een hellingsgraad van minstens 25% of 14°. Dan bent u optimaal beschermd tegen de regen. Als het doek minder helt, kan er water op het doek blijven staan dat de stof beschadigt. Dit advies is ontleend aan de norm EN13561 en aan de aanbevelingen van de Europese vakorganisaties voor zonwering.

Vind

uw dealer van zonweringdoek van Dickson ...

Een dealer vinden
Lijst van dealers
Uw contactgegevens

EEN DEALER VINDEN BIJ U IN DE BUURT...

Ou
Gebruik mijn huidige positie

**Choisissez une location

EEN DEALER VINDEN BIJ U IN DE BUURT...

Voir les résultats
Volgende